Iznimno priznanje za Sanju Antolović-Gavrić iz ZU Pablo
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Iznimno priznanje za Sanju Antolović-Gavrić iz ZU Pablo

1 min čitanja Objavljeno: 16.1.2017.

Sanja Antolović-Gavrić, mag. pharm., voditeljica Centra za farmakovigilanciju JGL-ove tvrtke kćeri ZU Ljekarne Pablo, dobitnica je priznanja Hrvatskog društva za sigurnost pacijenta za osobit doprinos unaprjeđenju sigurnosti pacijenata u 2016. godini.

Mag. pharm. Antolović-Gavrić nagradu je ostvarila na temelju prijavljenog rada pod nazivom “Ljekarnik u javnoj ljekarni – partner pacijentima u savjetovanju o nuspojavama”. Rad je nastao s ciljem dobivanja podataka koji pomažu boljem razumijevanju znanja i ponašanja pacijenata koja su povezana s nuspojavama u zdravstvenom sustavu  te kako bi se postigla veća učinkovitost liječenja kroz bolje savjetovanje pacijenata o nuspojavama.

Također, mag. pharm. Antolović-Gavrić dobitnica je priznanja HALMED-a zbog rekordnog broja prijava nuspojava lijekova u Hrvatskoj.

Čestitamo na ovom iznimnom priznanju!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.