JGL Grupa u 2020. godinu ušla s više od tisuću zaposlenika
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL Grupa u 2020. godinu ušla s više od tisuću zaposlenika

1 min čitanja Objavljeno: 26.2.2020.

S više od tisuću razloga za veselje ušli smo u 2020. godinu – JGL Grupa, koju uz zaposlenike koji rade u core, farmaceutskom biznisu čine i kolege iz Pabla i Adrialaba, novu je poslovnu godinu dočekala s ukupno više od tisuću zaposlenih!

Točnije, s 1.002 zaposlena na 31. prosinca 2019. postigli smo rast zaposlenosti od 4 % u odnosu na isti datum godinu ranije, što u usporedbi s periodom 2017./2018. (blagi rast od 0,5%) upućuje da se trend ubrzanja poslovnih rezultata prenosi i u rast novih radnih mjesta.

Suprotno od stanja u našoj kompaniji, na tržištu rada u Hrvatskoj tijekom 2019. poslovne godine primjetan je trend stagnacije i usporavanja novozapošljavanja, što je, sukladno analizama, posljedica usporavanja europskog gospodarskog rasta.

„Imamo vrlo pozitivan trend na tržištu rada, a rast u broju zaposlenih vode naša ključna tržišta – Hrvatska i Rusija. Ako nastavimo s aktualnim trendom rasta prihoda na našim tržištima, ta će brojka potrebnih nam ljudi i dalje rasti. U ovom razdoblju stvaramo strateške preduvjete za zapošljavanja koja planiramo u drugoj polovici godine, apsolutno svjesni svih izazova koje sa sobom nosi pronalazak, ali i zadržavanje adekvatnog stručnog kadra“, riječi su Mislava Vučića, glavnog izvršnog direktora JGL-a koji naglašava kako će upravo 2020. godina u JGL-u biti godina intenzivnijeg ulaganja u postojeće zaposlenike jer je to jedan od ključnih načina za ostvarenje zacrtanih poslovnih ciljeva, odnosno povećavanja konkurentnosti i osiguravanja dugoročnog razvoja kompanije u svijetu.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.