JGL izvezao Aqua Maris u Tajland, Vijetnam, Singapur i Maleziju
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL izvezao Aqua Maris u Tajland, Vijetnam, Singapur i Maleziju

1 min čitanja Objavljeno: 04.11.2016.

JGL je na tržišta TajlandaVijetnamaSingapura i Malezije tijekom rujna i listopada izvezao prve količine proizvoda iz linije Aqua Maris – AM Classic 30 mlAM Strong 30 ml i AM Baby 50 ml.

Rezultat je to suradnje s tvrtkom Favorex, podružnicom renomirane švicarske kompanije DKSH, koja je na tržištima regije ASEAN prisutna već preko 150 godina. S obzirom na to da regija ASEAN ima veliki potencijal rasta, početak prodajnih aktivnosti na ovom području značajan je iskorak JGL-a u globalizaciji poslovanja.

Osim tržišta na koja je roba izvezena, zanimljivo je dodati kako je suradnja s Favorexom proteklog mjeseca proširena i na tržište Filipina.

Ovaj izvoz prati i jedna logistička posebnost – JGL je s Lukom Rijeka organizirao slanje robe posebnim tzv. reefer kontejnerima duljine čak 40 stopa u kojima je roba osigurana posebnim zračnim jastucima, što je velika novost i inovacija u svijetu logistike.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.