JGL na gospodarskom forumu u Poljskoj
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL na gospodarskom forumu u Poljskoj

1 min čitanja Objavljeno: 12.1.2016.

Više od 150 poljskih i hrvatskih gospodarstvenika, među kojima i predstavnice JGL-a, susrelo se 28. siječnja na Gospodarskom forumu u Varšavi u organizaciji Hrvatske i Poljske gospodarske komore te u sklopu službenog posjeta predsjednice RH, Kolinde Grabar-Kitarović.

“Ovaj Forum snažna je podloga za jačanje gospodarskih odnosa, zajedničkih infrastrukturnih projekata te suradnje unutar V4 skupine i inicijative “Jadran – Baltik – Crno more”, kazala je predsjednica Kitarović istaknuvši kako potpisivanje Sporazuma o suradnji gospodarskih komora dviju zemalja može biti podloga gospodarstvenicima za ulazak i proboj na tržište od 85 milijuna stanovnika.

U ime JGL-a Forumu su prisustvovale Marina Pulišić, članica Upravnog odbora tvrtke, i Dunja Siuc Valković, direktorica Globalnog upravljanja razvojem poslovanja.

“Poljska je četvrto najbrže rastuće gospodarstvo u EU-u, zapanjujuće je kako je ovo potentno tržište, tijekom najsnažnijeg djelovanja globalne gospodarske krize bilo gotovo jedina europska ekonomija koja nije iskusila negativan gospodarski rast”, kazala je po povratku Pulišić.

“Poljsko farmaceutsko tržište jako je razvijeno, izrazito dinamično i konkurentno. Susret je bio izvrsna mogućnost za učvršćenje odnosa s postojećim partnerima, ostvarivanje novih poslovnih kontakata, veza i partnerstva koje tvrtki mogu donijeti nove poslovne prilike”, riječi su Siuc Valković.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.