JGL na listi najpoželjnijih poslodavaca
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL na listi najpoželjnijih poslodavaca

1 min čitanja Objavljeno: 24.1.2012.

Prema istraživanju portala MojPosao, tvrtka JGL još se jednu godinu zaredom našla na listi najpoželjnijeg poslodavca. U osmom istraživanju o poslodavcima prvog izbora sudjelovalo je više od 1 000 ispitanika, a zanimljivo je dodati kako, unatoč uvriježenom mišljenju, visina plaće nije presudan čimbenik privlačnosti nekog poslodavca. Za najviše ispitanika, njih 34 posto, sigurnost radnog mjesta glavni je kriterij u odabiru poslodavca prvog izbora.

Presudni razlozi atraktivnosti poslodavaca prvog izbora su sigurnost radnog mjesta i vodstvo u sektoru, koji su najvažniji za 44 posto odgovora ispitanika. Sigurnost radnog mjesta ove se godine, očito zbog krize, probila na prvo mjesto, za razliku od prošle kada je bila na trećem mjestu, iza vodstva u sektoru i prilike za napretkom u struci. Na trećem su mjestu ove godine socijalna odgovornost poslodavca, s 42 posto, te harmonični odnosi na radnom mjestu, s 41 posto odgovora ispitanika.

Više o istraživanju možete pročitati na www.moj-posao.net

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.