JGL na sajmu CPhI 2009 u Madridu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL na sajmu CPhI 2009 u Madridu

1 min čitanja Objavljeno: 11.8.2009.

Jadran Galenski laboratorij d.d. (JGL), već drugu godinu za redom, prisustvovao je kao izlagač na Internacionalnom farmaceutskom sajmu CPhI Worldwide 2009 (Chemical Pharmaceutical Industry – Sajam kemijske i farmaceutske industrije), koji se ove godine održavao u Madridu, Španjolska od 13. do 15. listopada.

Jadran Galenski laboratorij se na sajmu predstavio u nekoliko segmenata farmaceutskog poslovanja: marketing proizvoda, licenciranje, ugovorna proizvodnja, razvojni projekti. Na ovaj način kompanija je skrenula pozornost na sebe te otvorila nove mogućnosti ulaska na globalno tržište. U segmentu sterilnih otopina, u čiji je pogon JGL uložio znatna sredstva te ishodovao europski GMP certifikat, kompanija se prikazala kao vrlo zanimljiv partner te još jednom naglasila svoj izvozni potencijal oftalmoloških proizvoda i počinje biti prepoznatljiva kao glavni regionalni proizvođač.

CPhI sajam je mjesto gdje se na jednom mjestu isprepleću sve aktualne  djelatnosti  farmaceutske industrije danas i gdje se mogu na jednom mjestu ostvariti poslovni kontakti koji otvaraju nove poslovne mogućnosti u farmaceutskom poslovanju. CPhI Worldwide obuhvaca proizvođače API-a, gotovih proizvoda, ekscipijensa i prirodnih ekstrakata. Ove godine sajam slavi svoju 20. obljetnicu, te je ove godine bilo prisutno preko 1.500 izlagača i 25.000 posjetitelja.

U sklopu ovog sajma održavaju se i specijalizirani eventi ISCE /International Contract Services Expo/ i P-MEC /Pharmaceutical Machinery Equipment  Convention/ koji pokrivaju popratne aktivnosti i servise vezane za farmaceutsku proizvodnju i poslovanje.

Svakako najvažniji je predstavljanje cjelokupnog portfelja JGLa, a posebice važnog OTC branda Aqua Maris koji se isprofilirao kao glavni izvozni  i potencijalno globalni portfelj JGLa.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.