JGL na svjetskom sajmu farmaceutske industrije
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL na svjetskom sajmu farmaceutske industrije

1 min čitanja Objavljeno: 04.11.2017.

Petnaestogodišnja tradicija sudjelovanja i predstavljanja portfelja JGL-a na najvećem svjetskom sajmu farmaceutske industrije, globalno poznatom CPHI-ju, nastavljena je i ove godine.

Događaj koji na jednom mjestu pruža cjelokupni uvid u aktualnosti i trendove industrije te pruža mogućnost uspostavljanja direktnih kontakata s poslovnim partnerima svih vrsta, ove je godine okupio čak 42.000 sudionika iz više od 150 zemalja svijeta. Održao se u Frankfurtu od 24. do 26. listopada.

Tim JGL-a činili su predstavnici Istraživanja i razvoja, Globalnog upravljanja proizvodima, Globalnog razvoja poslovanja i Lanca podrške. S obzirom na to da sajam u prezentacijskom smislu pokriva različite sudionike – od razvojnih kompanija, ugovornih proizvođača gotovih proizvoda, proizvođača API-ja do multinacionalnih, lokalnih i regionalnih kompanija – i ovoga je puta ponudio velike potencijale za nove poslovne prilike.

Tim JGL-a uobičajeno je na sajam stigao dobro pripremljen te ciljano i fokusirano održao sastanke s brojnim postojećim, ali i potencijalnima partnerima. S obzirom na naša prethodna vrlo pozitivna iskustva sudjelovanja na CPHI-ju, vjerujemo da će i novo izdanje označiti početak novih poslovnih prilika.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.