JGL-ov lijek predstavljen kroz virtualnu stvarnost
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ov lijek predstavljen kroz virtualnu stvarnost

1 min čitanja Objavljeno: 15.5.2018.

Na kongresu Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHOM) JGL-ov tim predstavio je novi antibiotik na neobičan, inovativan i moderan način.

Naime, u dijelu korporativnog izložbenog prostora proizvod kojim se liječe bakterijske infekcije premijerno je prezentiran kroz aplikaciju virtualne stvarnosti. Ovaj, na našim prostorima relativno novi oblik komunikacije, uporabom računalnog modeliranja i simulacije omogućava korisniku da stupi u interakciju s umjetnom 3D okolinom.

U sklopu virtualnog putovanja u ostakljenoj kapsuli od bubrega kroz mokraćovod do mokraćnog mjehura pojavljuju se 3D modeli antibiotika i bakterija koje korisnik može uhvatiti. Nakon što se bakterija nacilja i ulovi, u kapsuli se prikazuje naziv bakterije, njezini osnovni podaci i 3D model. Aplikacija završava osnovnim informacijama o JGL-ovom lijeku.

Promocija je privukla veliki broj znatiželjnika koji su se okušali u prolasku kroz virtualnu stvarnost i pohvalili inovativno korištenje nove tehnologiju za edukaciju.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.