JGL-ova Mamina škrinjica pokrenula “Tatastrofu”, edukativni serijal za roditelje
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ova Mamina škrinjica pokrenula “Tatastrofu”, edukativni serijal za roditelje

1 min čitanja Objavljeno: 03.11.2021.

U povodu 4. rođendana Mamine škrinjice i lansiranja novoga weba Aqua Marisa te u suradnji s Marijom Petrekovićem i patronažnim sestrama iz Doma zdravlja Primorsko-goranske županije pokrenuli smo zabavno-edukativni serijal za roditelje – “Tatastrofa”.

Mamina škrinjica ovu je godinu posebno posvetila tatama. Uz Tatin blog koji nudi mnoštvo savjeta i zanimljivih priča, tatama je na raspolaganju i  eKnjižica “Čiča miča, tatina je priča”, a od sada ih čeka i obilje smijeha te praktičnih savjeta za život s bebom u novom video-serijalu od osam epizoda. Voditelj, komičar i zabavljač Mario Petreković prenosi vlastita iskustva kao novopečeni tata, pri čemu se, uz obilje radosti, kao i svaki roditelj, suočava i s brojnim nedoumicama. Stoga mu u pomoć priskaču patronažne sestre Larisa i Vanda sa stručnim savjetima o tome što i kako raditi u određenim situacijama s novorođenčetom. 

U jednoj od epizoda uz Marija se pojavljuje i poznati reper i producent Vojko V.  Osim što će s gledateljima podijeliti vlastite roditeljske savjete, darovat će im i popularne slikovnice za djecu čiji je autor. Uz slikovnice, vjerni će gledatelji u ostalim epizodama moći osvojiti i neke od JGL-ovih proizvoda za djecu i roditelje, poput Dječje masti, Aqua Marisa, Mamina melema i mnogih drugih korisnih i kvalitetnih proizvoda JGL-a.

Epizode se objavljuju svaka tri do četiri dana, a mogu se pogledati na stranici Tatastrofa, na YouTubeu te na profilu JGL Obitelj na Instagramu.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.