JGL-ovci sudjelovali na Svjetskom kongresu farmaceutske industrije CPhI Frankfurt 2011
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ovci sudjelovali na Svjetskom kongresu farmaceutske industrije CPhI Frankfurt 2011

1 min čitanja Objavljeno: 05.11.2011.

Posljednjih dana listopada u njemačkom je gradu Frankfurtu održano još jedno izdanje CPhIja (Congress of Pharmaceutical Industry), godišnjega svjetskog kongresa farmaceutske industrije, već 20 godina najvećeg takve vrste u svijetu. Važnost ovog događaja potkrepljuje činjenica da je ove godine sudjelovalo više od 1 900 izlagača iz 140 zemalja svijeta, a sajam je tijekom tri dana obišlo više od  100 000 posjetitelja.

Osim održavanja postojećih i zasnivanja novih poslovnih kontakata, tijekom kongresa održana su brojna stručna predavanja, prezentacije, izložbe strojeva i opreme.

Kao i prethodnih godina, i ovoga su puta događaj pohodile jake snage JGL-a, a u naglasak je stavljen na aktivnosti promocije portfelja tvrtke, kao i projekte licenciranja, suradničkog razvoja (co-development) i insourcinga/outsourcinga.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.