JGL-ovu timu treće mjesto na Leadership Talent Tournamentu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-ovu timu treće mjesto na Leadership Talent Tournamentu

1 min čitanja Objavljeno: 02.7.2019.

JGL-ov tim u sastavu Tonka Tkalčić Šušnjara, Marin Mijolović, Filip Petrović, Iva Lovrinov Bernobić i Vilim Strejček osvojio je treće mjesto na Algebrinoj MBA studiji slučaja Leadership Talent Tournament.

Radi se o natjecanju temeljenom na poslovnoj simulaciji stvarnog događaja, ovoga puta  na temu aktualnog trgovinskog rata između SAD-a i Kine. Izazovi na koje su natjecatelji morali odgovoriti bili su brojni, odnosno uključivali su izmjene načina na koji poslujemo, živimo i trgovinski ratujemo te utjecaje svih tih promjena na ponašanje krajnjih korisnika. Našli su se u ulogama donositelja odluka koji moraju u najkraćem roku prikupiti relevantne informacije, kritički ih analizirati, procijeniti rizike i odlučiti se na sljedeće korake. 

„Izazov je bio jako zanimljiv. Dobili smo različite uloge, od predsjednika SAD-a, Kine i Hrvatske, do predstavnika EU-a. Svaki tim imao je dvije minute za prezentaciju, nakon čega je slijedio najzanimljiviji dio – debata. Koncept i organizacija natjecanja zaista su bili na zavidnom nivou.“, kazala je Iva Lovrinov Bernobić dodajući kako je JGL-ov tim radio timski i vrlo aktivno u svakom dijelu natjecanja te što je najvažnije – imao dobre odgovore na sve svoje argumentacije. 

„Bogatiji smo za još jedno dinamično i edukativno iskustvo. Ono što nas je posebno obradovalo je ova vrsta team buildinga i prilika za timsku suradnju izvan radnih mjesta“, zaključila je Lovrinov Bernobić.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.