JGL podržao virtualnu izložbu o Zemlji kao živom organizmu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL podržao virtualnu izložbu o Zemlji kao živom organizmu

1 min čitanja Objavljeno: 07.7.2021.

Kao društveno odgovorna kompanija, JGL podržava svako nastojanje buđenja svijesti o očuvanju okoliša, o čemu tvrtka svakodnevno brine i u vlastitom poslovanju.

Upravo s tim na umu, JGL je podržao i veliku virtualnu izložbu „Earth As a Living Organism“, s kojom je poznati putopisac Oleg Maštruko fotografijama iz cijeloga svijeta pokazao povezanost između planeta i čovjeka. Slogan izložbe „Our planet is a living organism, just like you. Take care of both.“ dodatno naglašava i potrebu za očuvanjem Zemlje, ali i ljudskoga zdravlja, upravo ono što i JGL svakodnevno promovira.

Unaprijeđenje kvalitete života brigom o zdravlju, s posebnim naglaskom na korištenje blagodati morske vode, u središtu je JGL-ova poslovanja, pa ne čudi kako je Maštruko na svojim putovanjima koristio upravo Aqua Maris, Meralys, Draminu, Vizol S i Zerkalin. A fotografije, koje su, pritom, nastale mogu se pogledati na poveznici: exhibition.jgl.hr. Zaronite u umjetnički svijet i upoznajte Zemlju iz ovog jedinstvenog, fotografskog ugla. 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.