JGL pokrenuo akciju „I tvoja kap pomaže …”
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL pokrenuo akciju „I tvoja kap pomaže …”

1 min čitanja Objavljeno: 02.5.2012.

Osmišljavanje, dizajniranje i konstruiranje izložbenih štandova na kongresima svake godine iziskuje mnogo vremena, ali i novaca. Rukovodeći se time, zapitali smo se: možemo li ovoga puta učiniti nešto drukčije? Vrlo smo brzo shvatili da – možemo!

Pokrenuli smo akciju “I tvoja kap pomaže …” te sudjelovanja na kongresima obogatili humanitarnom notom – na svakom kongresu donirat ćemo određenu svotu novaca nekoj humanitarnoj udruzi. U kongresnim torbama nalazit će se dva magneta koji čine dio kapi na našem izložbenom prostoru. Liječnici se uključuju u akciju tako da donesu jedan magnet na naš izložbeni prostor, a JGL će njihov magnet pretvoriti u donaciju vrijednu 100 kuna. Drugi magnet ostaje im za uspomenu.

Prva donacija na oftalmološkom kongresu namijenjena je Hrvatskoj zakladi za školovanje slijepih “Marko Brkić” koju je osnovao Hrvatski savez slijepih za projekt financijske potpore školovanju slijepih učenika i studenata Hrvatske.

Sigurni smo da će liječnici znati prepoznati vrijednost akcije, rado se u nju uključiti te da ćemo zajedno učiniti nešto drukčije, nešto što će ispuniti srca! Veselimo se “kapima koje pomažu”!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.