JGL predstavio novitete na sajmu CPhI Worldwide
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL predstavio novitete na sajmu CPhI Worldwide

1 min čitanja Objavljeno: 06.10.2016.

Tvrtka JGL ove se godine predstavila na svjetskom farmaceutskom sajmu CPhI Worldwide, najvećem specijaliziranom sajmu za farmaceutsku industriju koji se od 4. do 6. listopada održao u Barceloni.

CPhI Worldwide okuplja više od 36.000 posjetitelja iz 140 zemalja svijeta. Na sajmu se predstavljaju novi proizvodi, tehnologije i trendovi, kao i nova dostignuća iz područja razvoja API-ja, gotovih formulacija i ambalaže.

Kao tvrtka fokusirana na razvoj i proizvodnju sterilnih farmaceutskih oblika u indikacijskim područjima ORL-a i oftalmika, predstavnici JGL-a na sajmu u Barceloni, uz veliku paletu vlastitih proizvoda već prisutnih na brojnim tržištima i onih razvijenih u proteklih godinu dana, predstavili su novu tehnologiju “Bag-on-Valve” koja je sve prisutnija u sustavima medicinskih proizvoda koji se nanose kao sprejevi.

Naime, novi JGL-ovi proizvodni pogoni, izgrađeni u sklopu projekta Pharma Valley na lokaciji Svilno u Rijeci, nakon malo više od godinu dana od puštanja u pogon u punoj su radnoj funkciji. Time je tvrtka značajno povećala postojeće proizvodne kapacitete, ali i uvela nove tehnologije te se pozicionirala u društvo malobrojnih farmaceutskih tvrtki koje su razvile tehnologiju “Bag-on-Valve”.

Izlaganje na CPhI-ju jedinstvena je prilika za predstavljanje noviteta širokoj javnosti, jačanje kontakata, upoznavanje s potencijalnim poslovnim partnerima, kako dobavljačima tako i kupcima, te je izvrsno mjesto za postizanje novih poslovnih veza i partnerstva.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.