JGL primjerom dobre prakse vraća ugled privatnim poduzećima
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL primjerom dobre prakse vraća ugled privatnim poduzećima

1 min čitanja Objavljeno: 01.6.2014.

Komisija upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, šestu je godinu zaredom razmotrila naše najnovije Izvješće o održivosti i donijela zaključak da isto sadrži sve potrebne elemente te zadovoljava kriterije B razine izvještavanja sukladno smjernicama G3. Tvrtka njime izražava jasnu opredijeljenost za preuzimanje odgovornosti za svoje nefinancijske učinke, a odabirom materijalnih tema i pokazatelja omogućava dionicima dostupnost informacija i mogućnost procjene nefinancijskog učinka poduzeća u 2013. godini.

Kao što je naglasio direktor Ivo Usmiani u samom uvodu, u vremenu u kojemu gospodarska kriza narušava društvene odnose i ruši povjerenje među skupinama, svijest o značaju i odgovornosti koju organizacije imaju na suvremeno društvo važnija je no ikad prije. Pritom, biti društveno odgovoran ne znači samo ispunjavati zakonske obveze, već znači ići dalje i ulagati još više u ljudski kapital, okruženje i odnose sa zainteresiranim stranama.

JGL iz godine u godinu nastoji imati što otvoreniji odnos prema zaposlenicima, omogućiti poticajnu radnu atmosferu, njegovati zdrave međuljudske odnose i održavati dobru komunikaciju s vanjskim i unutarnjim dionicima, a sve s ciljem stvaranja klime koja podupire kreativnost, slobodno iznošenje mišljenja, raspravu o problemima. Prema mišljenju komisije “JGL svojim primjerom dobre prakse u primjeni društvene odgovornosti vraća ugled privatnim poduzećima uHrvatskoj i svijetu, koji je unatrag desetak godina znatno narušen neodgovornim postupcima nekih privatnih poduzetnika koji nisu bili spremni odgovoriti izazovima održivog razvoja.”

Izvješće za 2013. godinu

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.