JGL specijalist u oftalmologiji – 10 godina Latanoxa
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL specijalist u oftalmologiji – 10 godina Latanoxa

1 min čitanja Objavljeno: 01.7.2020.

Ono čemu svaki generički proizvođač lijekova teži jest proizvesti, registrirati i lansirati prvi generički lijek na tržištu. JGL-u to je po prvi puta uspjelo 2010. godine, lansiranjem prve generičke inačice latanoprosta – Latanox kapi za oči. Bila je to važna prekretnica u našem poslovanju, nakon koje smo se u tehnologiji fokusirali na proizvodnju sterilnih kapi, a u terapijskom segmentu na liječenje osjetila.

Od tada do danas prošlo je cijelo desetljeće, a JGL je s vizijom specijalizacije u oftalmologiji u međuvremenu lansirao respektabilan portfelj oftalmoloških proizvoda, stalno usavršavajući znanja zaposlenika i tehnološke inovacije u dijelu razvoja, istraživanja i proizvodnje unutar ove terapijske skupine. Latanox proizvodimo prema najvišim europskim i svjetskim standardima kvalitete, i to ne samo za naše tržište, već i za brojna druga tržišta na kojima je JGL prisutan, kao i na ostala europska tržišta za koja su sklopljeni ugovori o licenci i/ili proizvodnji. Veseli nas plan proizvodnje za 2020. godinu s više od 3,5 milijuna bočica, baš kao i činjenica da više od 290 tisuća pacijenata svakog dana koristi latanoprost proizveden u JGL-u.

Jubilarnih deset godina Latanoxa – našeg latanoprosta koji je jedan od najčešće propisivanih antiglaukomskih preparata u svijetu i „zlatni standard” među pripravcima iz skupine analoga prostaglandina koji se koristi za snižavanje povišenog očnog tlaka u bolesnika s očnom hipertenzijom i glaukomom otvorenog kuta – u aktualnom i predstojećem razdoblju prigodno ćemo obilježavati s našim brojnim kupcima i korisnicima. Prve čestitke stigle su iz oftalmološke ordinacije Doma zdravlja Zagrebačke županije, a vjerujemo da će ih biti još…

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.