JGL srebrni sponzor CESPT-a 2012
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL srebrni sponzor CESPT-a 2012

1 min čitanja Objavljeno: 04.1.2012.

Tvrtka JGL bit će srebrni sponzor devetog izdanja prestižnog Srednjoeuropskog simpozija farmaceutske tehnologije (Central European Symposium on Pharmaceutical Technology) koji će se održati od 20. do 22. rujna 2012. godine u Dubrovniku, a obrađivat će temu “Nanofarmaceutika i Nanomedicina” (Nanopharmaceutics and Nanomedicine).

Organizator događaja koji će još jednom ponuditi niz predavanja, radionica i izlaganja te sudionike upoznati s najnovijim dostignućima u području farmaceutske tehnologije i biofarmacije je Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u suradnji s Hrvatskim farmaceutskim društvom.

Simpoziju će prisustvovati mnogi farmaceuti iz europskih zemalja, kao i brojni predstavnici akademske zajednice, industrije, regulatornih tijela i agencija.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.