JGL treći proizvođač otopina soli za nos na svijetu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL treći proizvođač otopina soli za nos na svijetu

1 min čitanja Objavljeno: 13.5.2011.

JGL je prema podacima nezavisne konzultantske kuće Nicholas Hall, treći proizvođač na svijetu u kategoriji nasal saline (otopine soli za nos; uključujući preparate na osnovi mora). JGL se na toj listi našao zahvaljujući Aqua Maris brendu, našoj liniji na osnovi morske vode iz Jadrana. Aqua Maris je prema istoj listi najveći brend u svijetu na osnovi morske vode i drži 5,2 % svjetskog tržišta.

Podsjetimo, Aqua Maris je kao brend rođen 1999. godine, s tada prvim i jedinim preparatom u obliku 30 ml spreja za nos. Od tada do danas, uz pomoć stručnjaka iz medicine i farmacije, ali i na osnovu zapažanja i komentara potrošača, razvili smo kompletnu liniju koja pokriva sve potrebe korisnika za zdravljem iz mora u segmentu uha, grla i nosa. Usporedno s razvojem proizvoda, radili smo i na razvoju brend strategije, te je tijekom posljednje dvije godine brend uspješno redizajniran, čime su postavljeni temelji za njegov daljnji rast i internacionalizaciju.

Aqua Maris jedan je od najuspješnijih hrvatskih izvoznih proizvoda – 98 % prodaje ovog brenda izvozi se u 30 zemalja svijeta, a njegova uspješnost je dokazana vodećom pozicijom u segmentu prirodnih preparata za nos u Rusiji i cjelokupnoj regiji CIS-a (zemlje bivšeg SSSR-a), te u regiji Jugoistočne Europe.

Aqua Maris najveći je brend u svijetu na osnovi morske vode.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.