JGL treću godinu zaredom među Top 5 poslodavaca
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL treću godinu zaredom među Top 5 poslodavaca

1 min čitanja Objavljeno: 13.6.2014.

JGL se našao na popisu Top 5 poslodavaca Partnera i to treću godinu zaredom. Certifikat Poslodavac Partner, koji dodjeljuje tvrtka Selectio d.o.o., projekt je kojim se prepoznaju, nagrađuju i promoviraju tvrtke i organizacije koje imaju najbolje procese upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu rada.

Budući da JGL karakterizira uspješan kontinuirani rast kako prihoda i poslovanja, tako i broja zaposlenika, zasluženo je svrstan među najbolje poslodavce u Hrvatskoj. Upravo je izvrsnost upravljanja ljudskim resursima jedna od glavnih poluga rasta tvrtke, s naglaskom na kontinuirani razvoj te stjecanje novih znanja i vještina. Uz ostale razvijene procese, pokrenut je i velik projekt revizije sustava vrednovanja radnih mjesta, kompetencija i nagrađivanja kojim se podižu transparentnost i kvaliteta upravljanja razvojem i karijerom zaposlenika.

Tijekom 2013. nadograđen je rad na projektu upravljanja intelektualnim kapitalom tvrtke, “JGL Centar znanja”, koji će omogućiti zaposlenicima pristup korporativnim znanjima putem novih medija. Ojačana je suradnja sa strukovnim školama i fakultetima kroz prakse, izradu seminarskih i diplomskih radova i gostujuća predavanja stručnjaka iz JGL-a.

Najznačajniji HR projekti u 2013.:

  • revizije sustava vrednovanja radnih mjesta, kompetencija i nagrađivanja
  • upravljanja intelektualnim kapitalom tvrtke – “JGL centar znanja”
  • ojačana suradnja sa strukovnim školama i fakultetima
  • velik broj zapošljavanja uslijed rasta tvrtke.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.