JGL-u još jedna Zlatna kuna
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL-u još jedna Zlatna kuna

1 min čitanja Objavljeno: 09.12.2020.

Ponosni smo što je naša kompanija na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka, nagrađena priznanjem Zlatna kuna u kategoriji velike tvrtke, za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu u 2019. godini.

„Kada godinama stvarate izvrstan tim i ulažete u ljude, uspjeh ne može izostati, a u godini krize to se pokazuje kao ključan faktor. Zahvaljujem na priznanju koje nam puno znači, jer dokazuje da su naši uloženi napori primijećeni i prepoznati kao vrijedni”, kazao je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.

Uvodno se prisutnima obratio v. d. predsjednika HGK-a ŽK-a Rijeka prof. dr. sc. Heri Bezić, koji je istaknuo kako se Zlatna kuna dodjeljuje od 1993., a lista nominacija temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja.

„Hrvatska gospodarska komora u svojoj strategiji razvoja prioritete usmjerava na internacionalizaciju i digitalizaciju poslovanja i uspostavu sustava dualnog obrazovanja. Neophodno je da svi skupa bolje surađujemo i unapređujemo lokalno, regionalno i nacionalno gospodarstvo”, naglasio je Bezić.

Čestitkama nagrađenima pridružio se župan Zlatko Komadina te zamjenik gradonačelnika grada Rijeke Marko Filipović.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.