“JGL već 20 godina brine o vašem zdravlju” na Korzu
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

“JGL već 20 godina brine o vašem zdravlju” na Korzu

1 min čitanja Objavljeno: 15.6.2011.

Povodom 20. obljetnice uspješnog poslovanja i pod motom “JGL već 20 godina brine o vašem zdravlju” JGL u petak, 17. lipnja 2011. godine, na riječkom Korzu organizira besplatne zdravstvene preglede i zabavu za mališane.

Zdravstveni pregledi obavljat će se u šatoru koji će biti smješten na Korzu, na Trgu 128. brigade HV-a, dok će se zabavne radionice za djecu Meralys i Normia održavati “preko puta”, na Trgu Republike Hrvatske.

Liječnici i drugo zdravstveno osoblje JGL-a će u petak, razdoblju između 10 i 18 sati, građanima pružiti sljedeće besplatne i preventivne zdravstvene preglede:

  • mjerenje krvnog tlaka,
  • mjerenje razine šećera i lipida u krvi,
  • mjerenje očnog tlaka nekontaktnim tonometrom,
  • savjetovanje o pravilnom disanju,
  • savjetovanje o pravilnoj prehrani i, po želji, određivanje indeksa tjelesne mase.

Nakon obavljenog pregleda, svatko će dobiti nalaz s izmjerenim vrijednostima pa će pretraga time zasigurno biti ugodnija, lakša i brža nego što je to inače.

S druge strane, na Trgu RH za djecu će biti organizirano mnogo zabavnih i edukativnih aktivnosti – od crtanja i bojanja do igranja s kraljicom Normijom i sredozemnom medvjedicom Meralys.

Istog će dana svi posjetitelji, kao i oni koji šećući Korzom “uhvate” JGL-ov promotivni letak, moći u JGL-ovoj prodavaonici “Zdravlje i ljepota” (Korzo 20) dobiti 20% popusta na cijeli asortiman.

Uz slavlje zdravlja i dječje radosti, bit će to idealna prilika da JGL s građanima proslavi svoj 20. rođendan, podsjeti ih da već čitava dva desetljeća brine o njihovu zdravlju te obeća da će ih i u godinama koje slijede čuvati “kao kap vode na dlanu”!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.