JGL za 30. rođendan donirao opremu sisačkoj bolnici • JGL.hr
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL za 30. rođendan donirao opremu sisačkoj bolnici

1 min čitanja Objavljeno: 14.5.2021.

Vrijednu donaciju nove opreme sisačkoj Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić uručili su predstavnici JGL-a danas, na trideseti rođendan kompanije.

Oprema sisačke bolnice uništena je u razornom potresu krajem prošle godine u toj županiji. JGL je pokrenuo akciju prikupljanja novca za opremu među svojim zaposlenicima, čemu su se JGL-ovci rado odazvali i time pokazali zašto je ova najveća hrvatska farmaceutska kompanija odgovoran akter hrvatskog zdravstvenog sustava, kojoj je misija unaprijediti kvalitetu života brigom o zdravlju i omogućavanjem sigurne skrbi za pacijente. 

 „Potres je u velikoj mjeri omeo funkcioniranje zdravstvenih ustanova i infrastrukture, a kriza prouzročena epidemijom koronavirusa i bolešću Covid-19 dodatno komplicira aktivnosti oporavka pa su brojni pacijenti izloženi povećanim zdravstvenim rizicima. Ponosan sam na to što su naši brojni zaposlenici pokazali veliku solidarnost i suosjećanje te su se priključili našoj akciji. Zajedničkim snagama prikupili smo 80 000 kuna i bolnici donirali potrebne dijagnostičke uređaje, uz popratnu opremu. Posebno nam je drago što donaciju uručujemo na naš 30. rođendan i što ga slavimo humanim i društveno odgovornim djelovanjem”, naglasio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a. Vučić je donaciju predao ravnatelju bolnice, mr. sc. Tomislavu Dujmenoviću, dr. med.

„Zahvaljujemo zaposlenicima JGL-a, koji su se odazvali i pokazali solidarno srce za dobrobit svih sadašnjih i budućih pacijenata sisačke bolnice”, rekao je ravnatelj Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.