JGL zaposlenicima isplaćuje maksimalnih neoporezivih 7.500 kuna nagrade
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL zaposlenicima isplaćuje maksimalnih neoporezivih 7.500 kuna nagrade

1 min čitanja Objavljeno: 11.12.2019.

Temeljem odluke Upravnog odbora kompanije, JGL će svim zaposlenicima Grupe na svim tržištima u prosincu isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 5.000 kuna za trud i odlične rezultate ostvarene u protekloj godini. Uz nagradu, bit će isplaćena i božićnica od 1.000 kuna, što uz već isplaćen regres od 1.500 kuna čini maksimalni neoporezivi iznos prigodnih nagrada u Hrvatskoj od 7.500 kuna.

„Jako smo zadovoljni što zbog postignutih rezultata možemo nagraditi ljude. Treći kvartal završili smo s rastom od 15 posto, a godinu ćemo finalizirati prema zacrtanom planu uz dvoznamenkasti rast. Naš glavni uspjeh tijekom 2019. godine je rast prodaje brži od referentnog tržišta na svim ključnim tržištima koje predvode Rusija, Hrvatska, Ukrajina, Bjelorusija, BiH i Srbija. Posljedično smo smanjili zaduženost i neto dug, te postigli financijsku stabilnost i veću profitabilnost.”, ističe Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a dodajući kako na rezultatima iskreno zahvaljuje zaposlenicima koji će za izniman napor, trud i angažman biti nagrađeni.

Također, i sljedeća će se godina, u dijelu ulaganja, odnositi na zaposlenike. Uz unapređivanje uvjeta rada i nagrađivanje za ostvarene rezultate, Vučić kaže kako je jedan od ciljeva kompanije iskoristiti strateške suradnje s partnerima za stjecanje i razmjenu znanja i praksi.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.