JGL zaposlenike u 2021. nagrađuje s 12.500 kuna
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL zaposlenike u 2021. nagrađuje s 12.500 kuna

1 min čitanja Objavljeno: 10.12.2021.

JGL će svojim zaposlenicima u prosincu za trud i rezultate ostvarene u protekloj godini isplatiti neoporezivu nagradu i božićnicu u ukupnom iznosu od 4.000 kuna. Time će zaposlenici u 2021. godini, povrh osnovne plaće, primiti paket neoporezivih benefita u iznosu od 12.500 kuna. Odluku o nagrađivanju zaposlenika zbog realiziranih rezultata donio je Upravni odbor JGL-a.

„Više nego ikada do sada, naši su se zaposlenici angažirali i dali sve od sebe da i ove godine, unatoč posebnim okolnostima uzrokovanim pandemijom, ostvarimo pozitivan trend poslovanja. Uspjeli smo učvrstiti tržišne pozicije i stvoriti preduvjete za nove poslovne iskorake u budućnosti. Upravni je odbor odlučio nastaviti s ulaganjima u najvrijednije u JGL-u, a to su naši ljudi“, kaže Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a.  

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.