Južnokorejski partneri u posjeti JGL-u
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Južnokorejski partneri u posjeti JGL-u

1 min čitanja Objavljeno: 15.10.2018.

Nakon što je u rujnu 2017. ugovorena B2B suradnja za liniju proizvoda Aqua Maris s partnerom iz Južne Koreje, predstavnici južnokorejske kompanije početkom listopada 2018. posjetili su JGL.

Domaćinima iz tima Globalnog upravljanja razvojem poslovanja na čelu s direktoricom Dunjom Siuc Valković bila je to prilika da kolegama pokažu nove JGL-ove proizvodne pogone u kompleksu Pharma Valley te da na licu mjesta predstave mogućnosti za produbljenje i širenje suradnje, posebice u oftalmološkom segmentu. Naime, kompanija koja je osnovana 1943. godine glavninu svojih prihoda ostvaruje na domaćem tržištu Južne Koreje, a dominantno kroz proizvodnju očnih kapi.

U protekloj godini multidisciplinarni timovi intenzivno su radili na pripremi dokumentacije u svrhu registracije proizvoda Aqua Maris na ovom značajnom tržištu pa se početak registracijskog procesa očekuje tijekom prvog kvartala 2019. godine.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.