Kad nos ne radi, radi Meralys
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Kad nos ne radi, radi Meralys

1 min čitanja Objavljeno: 29.9.2015.

Nakon uspješnog lansiranja prvog proizvoda u liniji Meralys i jačanja njegova položaja u zahtjevnoj kategoriji nazalnih dekongestiva, JGL tržištu predstavlja sprejeve za nos Meralys HA koji su, osim standardne formulacije Meralys, obogaćeni hijaluronskom kiselinom koja dodatno štiti i vlaži sluznicu nosa. Meralys HA inovativno je i superiorno rješenje beskompromisne kvalitete i učinkovitosti u borbi s bolestima gornjeg dišnog sustava!

Koristi se u simptomatskom liječenju kongestije nosne sluznice uzrokovane sinusitisom i rinitisom, spada u kategoriju bezreceptnog lijeka, a dolazi u sinergiji s dvjema pomoćnim supstancijama:

  • morskom vodom koja smanjuje suhoću sluznice, posjeduje antiseptički učinak te potiče prirodne mehanizme čišćenja;
  • hijaluronskom kiselinom koja dodatno vlaži i štiti sluznicu nosa te ubrzava zacjelivanje rana i oštećenja kože, povećava njezinu elastičnost i čvrstoću.

Treća komponenta provjeren je i učinkovit dekongestiv ksilometazolin koji smanjuje oticanje sluznice, susjednih dijelova ždrijela, olakšava disanje i pospješuje izlučivanje sekreta.

Meralys HA jedini je proizvod s “3 u 1 konceptom”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Nadopunit će liniju Meralys kao proizvod s dodatnom vrijednošću i biti dostupan u dvije jačine:

  • sprej za nos Meralys HA, 0,1 %, 10 ml (ksilometazolin, morska voda, HA) – za djecu stariju od 12 godina i odrasle,
  • sprej za nos Meralys HA, 0,05 %, 10 ml (ksilometazolin, morska voda, HA) – za djecu od 2 do 12 godina.

Meralys HA snažno djeluje prema problemu, a istovremeno je pažljiv prema nosu.

Kad nos ne radi, radi Meralys!

Više o proizvodima Meralys HA pročitajte OVDJE, a video spot pogledajte OVDJE.

Uputa o lijeku

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.