JGL-ovi zaposlenici darivali krv

U partnerstvu s Crvenim križem i Kliničkim zavodom za transfuzijsku medicinu, riječka farmaceutska tvrtka JGL ove je godine obilježila Svjetski dan darivatelja krvi i to nacionalnom humanitarnom akcijom darivanja krvi "JGL kapljica". U Zagrebu i Splitu akcije su se provodile na Odjelima za transfuziologiju, dok su u Rijeci otvorena vrata tvrtke. U poslovnom prostoru na Svilnom "JGL kapljicu" podržalo je 68 zaposlenika, prikupljeno je ukupno 48 doza krvi, od čega je 28 zaposlenika darivanju pristupilo prvi put.

"Izuzetno mi je drago što je JGL ušao u naš kalendar akcija, nadam se da će biti primjer mnogim drugim tvrtkama koje na taj način mogu dati doprinos našim naporima da osiguramo potrebne zalihe krvi onima kojima je to potrebno. Po našoj procjeni, akcija je izuzetno dobra i drago nam je što mnogo darivatelja koji su iskoristili ovu prigodu prvi put daruje krv. Nadam se da će oni i nastaviti s ovom humanom praksom te da ovo neće biti posljednja akcija u suradnji s JGL-om", kazao je Ivo Vidotto, predsjednik Savjeta dobrovoljnih darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.

Timu JGL-a pridružile su se i članice kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris, koji ova riječka tvrtka podržava već dugi niz godina, kao i studenti Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci s kojim JGL blisko surađuje. JGL kapljicom tvrtka prepoznaje značaj humanog i društveno korisnog djela te pokazuje razvijenu korporativnu kulturu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.