LACTOGYN® gel uklanja suhoću rodnice i intimnog područja

Suhoća intimnog područja najčešća se javlja za vrijeme klimakterija i nakon njega zbog manjka estrogena, ali ni mlađe žene nisu pošteđene. Kod njih većinom nastaje kao posljedica raznih psihičkih pritisaka i intenzivna stresa.

Nanošenjem Lactogyn gela uklanja se suhoća, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva. Korištenje je jednostavno - malo gela stavi se na prst i nanese na intimno područje, a za nanošenje u rodnicu koristi se priloženi aplikator. Primjena se, prema potrebi, može ponavljati neograničeni broj puta. Može se koristiti i za umetanje rektalnih toplomjera ili klistira. Lactogyn gel ne ostavlja tragove na odjeći i lako se ispire vodom.

Pakovanje sadrži 50 g Lactogyn gela i aplikator, a dostupno je u ljekarnama bez recepta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.