ORS NORMIA® vrećice - jedinstvena kombinacija rehidracijske soli i probiotika

Linija JGL probiotika postaje sve bogatija novim proizvodima. Nakon novih Lactogyna, veseli nas što predstavljamo i ORS NORMIU - vrećice s jedinstvenom kombinacijom rehidracijske soli i probiotika u jednom pakiranju koje su namijenjene nadoknadi elektrolita, rehidraciji i obnovi crijevne mikroflore kod proljeva. Time je pružena mogućnost jednostavnije i sveobuhvatnije borbe protiv proljeva i dehidracije već od dojenačke dobi.

Proljev je jedno od najčešćih oboljenja u dojenčadi i djece, prati ga poremećaj crijevne mikroflore, a vrlo često i dehidracija tj. pojačani gubitak vode i elektrolita. Dehidracija je iznimno opasna u male djece i zato je važno brzo nadoknaditi vodu i elektrolite i istovremeno obnoviti crijevnu mikrofloru. Utoliko su važniji višestruki pozitivni učinci koje pružaju ORS NORMIA vrećice: optimalno nadoknađena voda i elektroliti, kao i brza obnova crijevne mikroflore rezultirat će kraćim trajanjem i manjim brojem proljeva te bržim oporavkom probavnog sustava i cijelog organizma.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.