Sto milijunti Aqua Maris za čisto more

Petnaest je godina prošlo od lansiranja prvog Aqua Maris proizvoda, a upravo toliko bilo je dovoljno da iz pogona riječke farmaceutske tvrtke JGL ovih dana iziđe respektabilan, sto milijunti primjerak! Najinternacionalniji brend tvrtke, trenutačno prisutan na čak tri kontinenta i u više od 30 zemalja, jedan je od najuspješnijih hrvatskih izvoznih brendova čiji izvoz čini 98 posto njegove prodaje, a sukladno podacima konzultantske kuće Nicholas Hall za 2013. godinu, Aqua Maris postao je i najprodavaniji brend na svijetu u segmentu fizioloških otopina i otopina na bazi mora.

Baštineći dugu tradiciju Jadrana i Mediterana u primjeni morske vode za zdravlje ljudi, tom je prilikom JGL pokrenuo slavljeničku, ekološko-humanitarnu akciju  u sklopu koje će se do kraja svibnja učenicima 24 riječke osnovne škole te građanima Rijeke podijeliti 20.000 komada glinenih ekokugli obogaćenih efektivnim mikroorganizmima koje obnavljaju kvalitetu 20.000 kvadrata morskog dna.

Kugle su bazirane na japanskoj EM tehnologiji koja se primjenjuje već dvadeset godina kako u Aziji, tako i u Europi. EM je kratica za efektivne mikroorganizme, patentiranu kombinaciju korisnih i učinkovitih mikroorganizama koji simuliraju prirodnu mikrofloru okoliša, ozbiljno narušenu kontinuiranim i različitim zagađivanjima, pomažući joj da se obnovi na prirodan način.

Veliko finale ekološko-humanitarne akcije i centralna proslava JGL-ova jubileja otvorena za javnost održat će se u petak 30. svibnja 2014. godine na Bazenima Kantrida, kada će plivačice Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris izvesti spektakl na vodi - mjuzikl "Chicago", uz glazbenu pratnju Maraton banda, Dine Antolića, Ane Horvat, Marine Mrazovac i druga iznenađenja.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na tri prodajna mjesta (Foto Revija, Užarska 28, Rijeka; Antikvarijat Ex libris, Riva Boduli 3B, Rijeka; New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji),. Pritom je važno naglasiti kako će cjelokupan prihod od prodaje ulaznica, uvećan za JGL-ovu donaciju, biti uručen Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Znate li...

  • da JGL godišnje provede 36 tisuća ispitivanja na morskoj vodi ili preparatima na osnovi morske vode?
  • daAqua Marisna latinskom značimorska voda?
  • da kada bismo petnaestogodišnju proizvedenu količinu kutijica Aqua Maris poredali u niz, isti bi bio dugačak isto koliko i zračna udaljenost Rijeka - Moskva - New York - Brazil?
  • da je 15. lipnja, na dan sv. Vida, zaštitnika Rijeke, "rođendan" Aqua Marisa?

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.