Zaposlenicima JGL-a 4.000 kuna nagrade za dobre rezultate

JGL će svim zaposlenicima JGL Grupe na svim tržištima isplatiti jednokratnu nagradu u iznosu od 4.000 kuna bruto, što je u Hrvatskoj neoporezivo, a u drugim zemljama u skladu s lokalnim poreznim zakonima. Nagrada će se isplatiti u prosincu i ne uključuje božićnicu ili slične isplate.

- Iako ćemo finalne rezultate znati tek u prvom kvartalu iduće godine, ponosni smo što smo, usprkos nestabilnoj situaciji na tržištu i pojedinim vanjskim okolnostima, kao što su volatilnost tečaja rublje i politička nestabilnost između Rusije i Ukrajine, ispunili planove u većoj mjeri – istaknuo je Ivo Usmiani, predsjednik Upravnog odbora JGL-a.

S obzirom da je prosinac mjesec koji će dodatno imati pozitivan utjecaj na rezultate, u tvrtki vjeruju kako oni mogu biti još i bolji.

Mislav Vučić
JGL d.d.

- Ove godine smo puno toga postojećeg promijenili i uveli novosti u poslovanje. Ono što nas, pak, najviše veseli su nezavisni tržišni podaci, koji pokazuju da rastemo brže od tržišta i stječemo tržišni udjel sa svim ključnim brendovima. Nastavno na to, rastu nam prihodi i profitabilnost, a i dalje smanjujemo zaduženost. Stoga je isplata nagrade svim našim zaposlenicima i u svim zemljama Grupe zahvala za izniman napor, trud i postignute rezultate – dodao je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a i zaključio kako i u 2019. godini očekuju nastavak rasta u svim segmentima.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.