"Zlatni ključ" za najboljeg izvoznika u Rusiju u 2010.

Obavještavamo vas da je danas društvo JADRAN-GALENSKI LABORATORIJ d.d. iz Rijeke dobio nagradu "ZLATNI KLJUČ"  u kategoriji  za najboljeg izvoznika u Rusiju u 2010.godini

Stručno povjerenstvo za dodjelu nagrade "Zlatni ključ" najboljim izvoznicima u 2010. godini, sastavljeno od predstavnika Udruge hrvatskih izvoznika, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske udruge poslodavaca, FINA-e Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva vanjskih poslova, DZS-a, Carinske uprave, BICRO-a i HTV-a, na sjednici održanoj 11. svibnja 2011. godine, donijelo je odluku o nominiranim društvima prema kategorijama određenim sukladno usvojenom Pravilniku za dodjelu nagrada.

Nagrade su dodijeljene u Zagrebu,  u hotelu Westin, na svečanosti koja je bila upriličena u sklopu programa 6. Konvencije hrvatskih izvoznika pod nazivom "Naš izlaz iz krize", organizirane pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske. Gošća svečanosti opet je bila gospođa Jadranka Kosor, Predsjednica Vlade Republike Hrvatske. Nagradu je u ime JGL-a preuzeo Jasmin Huljaj, Izvrši direktor operativnih poslova JGL-a.

JGL je "Zlatnim ključem" već bio nagrađen i to 2009. godine za najboljeg izvoznika u Rusku Federaciju.

Jadran-Galenskom laboratoriju ovo je već treća nagrada ove godine. U vrlo oštroj konkurenciji prilikom dodjele nagrada Zlatna kuna u veljači ove godine dodijeljena joj je nagrada Indeks DOPA za najveći napredak u odnosu na prethodnu godinu, a u travnju ove godine Certifikat Poslodavac Partner za kvalitetu upravljanja ljudskim potencijalima (dobili su maksimalan broj bodova, preko 90% od svih ocijenjenih područja).

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.