Aqua Maris 4Allergy za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa

JGL-ov sprej za nos Aqua Maris® 4Allergy preporuča se za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa, kao i njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine.

Proizvod sadrži jedinstvenu molekulu ektoina koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. Ektoin, 100% prirodni sastojak, dobiva se iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin®-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa, prikladan je za djecu i najosjetljivije pacijente! Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje.

Povezani proizvodi

Aqua Maris 4Allergy, sprej za nos

Aqua Maris 4Allergy, sprej za nos

Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa i prikladan za djecu i najosjetljivije pacijente! Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.