Aqua Maris 4Allergy za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Aqua Maris 4Allergy za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa

1 min čitanja Objavljeno: 21.3.2018.

JGL-ov sprej za nos Aqua Maris® 4Allergy preporuča se za ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa, kao i njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine.

Proizvod sadrži jedinstvenu molekulu ektoina koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. Ektoin, 100% prirodni sastojak, dobiva se iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin®-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa, prikladan je za djecu i najosjetljivije pacijente! Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje.

Više informacija o proizvodu

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.