Neodol – brzodjelujući tekući oblik ibuprofena
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Neodol – brzodjelujući tekući oblik ibuprofena

1 min čitanja Objavljeno: 24.11.2020.

Neodol monodoze su brzodjelujući tekući direkt oblik ibuprofena.

NEODOL 20X100 mg oralna suspenzija u vrećici

NEODOL 20X200 mg oralna suspenzija u vrećici

NEODOL 12X400 mg oralna suspenzija u vrećici

Namijenjene su za kratkotrajno simptomatsko liječenje blage do umjerene boli i/ili  vrućice. Primjenjuju se direktno iz vrećice u usta, a točno odmjerena doza lijeka u vrećici osigurava sigurnu i praktičnu primjenu, bez korištenja šprice/žličice/čašice. Različiti oblici prilagođeni su za djecu već od 1. godine, adolescente i odrasle. Ugodnog su okusa jagode.

Lijek se izdaje bez recepta. Za potpuni uvid u informacije o lijeku pogledajte odobreni sažetak opisa svojstava lijeka, kao i odobrenu  uputu o lijeku koja je dostupna na internetskoj stranici HALMED-a.

 

Literatura:

Desai, A. i Lee, M.(2007): Gibaldi’s Drug Delivery Systems in Pharmaceutical Care, American Society of Health-System Pharmacists, str. 461

Odobreni sažetci opisa svojstava lijeka Neodol 20×100 mg oralna suspenzija u vrećici, Neodol 20X200 mg oralna suspenzija u vrećici, Neodol 12X400 mg oralna suspenzija u vrećici

 

Vezani proizvod:

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.