Da se nos pita, izabrao bi Meralys HA

Meralys HA jedini je dekongestiv koji sadrži ksilometazolin, hijaluronsku kiselinu te morsku vodu iz Jadrana koja djeluje blagotvorno na nosnu sluznicu. Ne sadrži konzervanse, a 98 % ispitanika u provedenom istraživanju tvrdi da nakon primjene Meralysa HA nema osjećaj pečenja u nosu!

Nazalni dekongestivi često su nezaobilazan alat u borbi protiv začepljenog nosa. Njihovim korištenjem događa se dekongestija u nosu, točnije u nosnim žilama – one se stežu te višak tekućine može slobodno prote

ći kroz nos prema van. Postoje razne molekule koje se klasificiraju kao topički nazalni simpatomimetici, odnosno tvari koji se vežu na alfa-adrenergične receptore. Jedan od glavnih predstavnika upravo je ksilometazolin kao glavni sastojak Meralys HA spreja. Meralys HA sprej djeluje brzo, ali i dugotrajno, pa tako primjerice neće biti problema s buđenjem preko noći – Meralys HA pobrinut će se za začepljen nos. 

Nazalni dekongestivi se ne bi smjeli koristiti duže od 5 do 7 dana jer dulja primjena može dovesti do reaktivne hiperemije i povratne kongestije te do pojave tolerancije, a također je moguće i oštećenje same sluznice. Meralys HA, osim aktivnog sastojka ksilometazolina, sadrži hijaluron i morsku vodu iz Jadrana, koji pomažu u njezi već ionako iscrpljene sluznice. Oligoelementi te minerali poput kalcija, magnezija, selena i joda djeluju blagotvorno na zdravlje nosne sluznice. Kako ne bi došlo do dodatne iritacije, Meralys HA ne sadrži konzervanse zahvaljujući jedinstvenoj 3K pumpici sa sistemom dvostruke mikrobiološke zaštite koja osigurava sterilnost pripravka. 

Osim što Meralys HA njeguje sluznicu, on ni ne peče – čak 98 % ispitanika u provedenom istraživanju tvrdi da nakon primjene Meralysa HA nema osjećaj pečenja u nosu!

Povezani proizvodi

Meralys HA 1 mg/ml sprej za nos, otopina

Meralys HA 1 mg/ml sprej za nos, otopina

Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s "konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci starijoj od 12 godina i odraslima. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.