Da se nos pita, izabrao bi Meralys HA

Kome se od nas barem jednom u životu dogodilo da ima začepljen nos, posebice u ovim hladnim mjesecima? Odgovor je vrlo vjerojatno – svima. Svi znamo koliko začepljen nos može biti dosadan i naporan, a nije ni najugodniji za disanje. Kako si onda pomoći? Sprejevi za nos logičan su izbor, no kako odabrati najprikladniji za sebe?

Nazalni dekongestivi čest su odabir za borbu protiv začepljenog nosa. Jedan od glavnih predstavnika je upravo ksilometazolin – kao glavni sastojak Meralys HA spreja. Meralys HA sprej djeluje brzo, ali i dugotrajno, pa tako primjerice neće biti problema s buđenjem preko noći – Meralys HA pobrinut će se za začepljen nos.

Nazalni dekongestivi ne bi se smjeli koristiti duže od 5 do 7 dana jer dulja primjena može dovesti do (zapravo kontraintuitivne) kongestije i rinitisa te do pojave tolerancije, a također moguće je i oštećenje same sluznice. Meralys HA, osim aktivnog sastojka ksilometazolina, sadrži hijaluron i morsku vodu iz Jadrana, koja pomaže u njezi već ionako iscrpljene sluznice. Oligoelementi te minerali poput kalcija, magnezija, selena i joda djeluju blagotvorno na zdravlje nosne sluznice. Kako ne bi došlo do dodatne iritacije, Meralys HA ne sadrži konzervanse (najčešće korišteni jest benzalkonijev klorid). Na tome možemo zahvaliti jedinstvenoj 3K pumpici sa sistemom dvostruke mikrobiološke zaštite, koja osigurava sterilnost pripravka. 

Osim što njeguje sluznicu, Meralys HA ne peče – čak 98 % ispitanika tvrdi da nakon primjene Meralysa HA nema osjećaj pečenja u nosu*!

* Hendal istraživanje: Korištenje i stavovi prema dekongestivnim sprejevima i kapima; Hrvatska, veljača  2021.

Povezani proizvodi

Meralys

Meralys je inovativni sprej za nos koji trenutno odčepljuje nos, a učinak traje do deset sati.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.