Dobre bakterije kao dobar dan

Dobre bakterije žive u našem probavnom sustavu i tamo imaju mnogo važnih zadataka. Pomažu u uspostavljanju ravnoteže između dobrih i loših mikroorganizama u našim crijevima, jer mikroflora može postati poremećena uslijed bolesti, stresa, starenja, uzimanja antibiotika ili drugih lijekova, izlaganja toksinima, promjeni prehrambenih navika i drugih faktora.

Ljeti, pogotovo na putovanjima kada znatno mijenjamo prehrambene navike, preporučljivo je preventivno uzimati dobre bakterije. One nas čuvaju od neugodnih proljeva, zatvora i bolova u trbuhu i možete bezbrižno uživati na odmoru. Ako vam se ipak desi neki od tih simptoma, dobre bakterije ponovno uskaču i vraćaju ravnotežu u probavni sustav. 

Prolife suspenzije dolaze u malim praktičnim bočicama koje stanu u svaki džep. Osim što su praktične i ukusne, Prolife suspenzije sadrže 2 milijarde živih dobrih bakterija, vitamine B kompleksa i prebiotik glukooligosaharid. Kada želite svoju dozu dobrih bakterija samo zakrenite čep u desno dok sadržaj ne padne u tekućinu, promućkajte i popijte! 

Još jedno praktično rješenje za cijelu obitelj na putovanjima zasigurno su Prolife pastile. Pojedinačno pakiranje omogućava vam da ih ponesete bilo gdje, u džepu ili torbi.

Povezani proizvodi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.