Gingermina doprinosi normalnoj funkciji probavnog sustava

Dodatak prehrani na bazi đumbira, Gingermina, koristi se kod mučnine, povraćanja, bolesti kretanja i otežane probave.

Proizvod sadrži suhi ekstrakt korijena đumbira standardiziran na pet posto gingerola te doprinosi normalnoj funkciji probavnog sustava, a mogu ga koristiti i trudnice.

Ekstrakt đumbira tradicionalno se koristi kod problema s probavom, pomaže kod nadimanja i olakšavanja iskašljavanja, mučnine i povraćanja, kod gubitka apetita, ali i kod upala sluznice grla.

Riječ je o proizvodu kojeg su samostalno razvili JGL-ovi farmaceuti u JGL Beograd Sopotu, srpskoj tvrtki koja je sastavni dio grupacije JGL.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.