INOFOLIC® u JGL-ovu portfelju

Raduje nas vijest da su vrećice INOFOLIC® odnedavno dopuna JGL-ovu portfelju. Jedna vrećica INOFOLIC®-a sadrži 2000 mg mioinozitola i 200 mg folne kiseline.

Mioinozitol je prirodno prisutan u ljudskom organizmu kao sastavni dio stanične membrane, ključan je kao prirodni inzulinski senzibilizator te kao međustanični sekundarni glasnik u jajnim stanicama. 

Preporučuje se za poboljšanje metaboličkih hormonalnih promjena kod sindroma policističnih jajnika (PCOS) i prilikom tretmana metaboličkih poremećaja povezanih s inzulinskom rezistencijom.

Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće.

Dopuna standardne terapije za sindrom policističnih jajnika proizvodom INOFOLIC® pokazala se učinkovitijom u poboljšanju hormonskih i metaboličkih parametara u odnosu na korištenje samih oralnih hormonskih kontraceptiva. Studije su također pokazale da primjena mioinozitola povećava stopu ovulacija, kvalitetu jajnih stanica i stopu trudnoća žena s PCOS-om koje se liječe od neplodnosti. 

Preporučuje se uzimati jednu vrećicu dva puta dnevno. Sadržaj vrećice otopiti u čaši vode.

Povezani proizvodi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.