INOFOLIC® u JGL-ovu portfelju
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

INOFOLIC® u JGL-ovu portfelju

1 min čitanja Objavljeno: 15.7.2019.

Raduje nas vijest da su vrećice INOFOLIC® odnedavno dopuna JGL-ovu portfelju. Jedna vrećica INOFOLIC®-a sadrži 2000 mg mioinozitola i 200 mg folne kiseline.

Mioinozitol je prirodno prisutan u ljudskom organizmu kao sastavni dio stanične membrane, ključan je kao prirodni inzulinski senzibilizator te kao međustanični sekundarni glasnik u jajnim stanicama. 

Preporučuje se za poboljšanje metaboličkih hormonalnih promjena kod sindroma policističnih jajnika (PCOS) i prilikom tretmana metaboličkih poremećaja povezanih s inzulinskom rezistencijom.

Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tijekom trudnoće.

Dopuna standardne terapije za sindrom policističnih jajnika proizvodom INOFOLIC® pokazala se učinkovitijom u poboljšanju hormonskih i metaboličkih parametara u odnosu na korištenje samih oralnih hormonskih kontraceptiva. Studije su također pokazale da primjena mioinozitola povećava stopu ovulacija, kvalitetu jajnih stanica i stopu trudnoća žena s PCOS-om koje se liječe od neplodnosti. 

Preporučuje se uzimati jednu vrećicu dva puta dnevno. Sadržaj vrećice otopiti u čaši vode.

 

Vezani proizvod: 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.