JGL lansirao prvi generik – Nasoryl M
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL lansirao prvi generik – Nasoryl M

1 min čitanja Objavljeno: 05.10.2016.

Početkom listopada na tržište Hrvatske lansiran je još jedan lijek iz područja lokalnih nazalnih dekongestiva. Radi se o spreju za nos Nasoryl M. Nasoryl M kombinirani je lijek koji sadrži dvije različite djelatne tvari – jedna smanjuje curenje nosa, a druga otečenost nosne sluznice pa time i začepljenost nosa.

Nasoryl je receptni lijek, jedina kombinacija ksilometazolina i ipratropija na tržištu Hrvatske, što znači da nije prisutan originalni lijek. Nasoryl M u svom sastavu, za razliku od originalnog lijeka, ima morsku vodu koja dodatno ovlažuje sluznicu nosa.

Nasoryl M primjenjuje se u odraslih za liječenje začepljenosti i curenja iz nosa kod obične prehlade. Začepljenost i curenje nosa najčešći su simptomi obične prehlade i obično se javljaju zajedno. Nasoryl M koristi se tri puta dnevno do sedam dana. Preporučuje se prekidanje liječenja čim se simptomi povuku, čak i ako je prošlo manje od sedam dana liječenja.

Sprej za nos Nasoryl M izdaje se na privatni recept.

Za potpuni uvid u informacije o lijeku pogledajte odobreni Sažetak opisa svojstava lijeka, kao i odobrenu Uputu o lijeku.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.