JGL na Danima karijera
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

JGL na Danima karijera

1 min čitanja Objavljeno: 20.3.2019.

Na zagrebačkom Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu polovinom ožujka održani su Dani karijera, projekt u sklopu kojega je 19 tvrtki, komora i društava kroz dva dana bilo na raspolaganju studentima za sva njihova pitanja.

Među njima bili su i predstavnici JGL-a koji su studente i diplomante upoznali s mogućnostima zapošljavanja u kompaniji, različitim poslovnim područjima u kojima mogu započeti i graditi svoju karijeru, praksama, kao i radom preko student servisa.

Studenti farmacije, medicinske biokemije i medicine tako su na jednom mjestu mogli saznati mnoge zanimljivosti o tvrtkama, njihovim djelatnostima i ciljevima te na taj način bolje upoznati mjesto koje će možda u budućnosti postati njihovo radno okruženje.

Mnogim studentima nije poznato čime se sve mogu baviti nakon završetka studija, odnosno koja im sve poslovna područja nudi rad u jednoj internacionalnoj farmaceutskoj kompaniji poput JGL-a.

„Dani karijera bili su prava prilika za istraživanje i dobivanje odgovora na mnoga pitanja, a posebno nas veseli veliki interes budućih stručnjaka upravo za rad u našoj kompaniji”, istaknula je Ivana Krbavčić, specijalistica za procjenu i razvoj zaposlenika u JGL-u.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.