JGL specijalist u oftalmologiji – 10 godina Latanoxa

Ono čemu teži svaki generički proizvođač lijekova je proizvesti, registrirati i lansirati prvi generički lijek na tržištu. JGL-u je to po prvi puta uspjelo 2010. godine, lansiranjem prve generičke inačice latanoprosta - Latanox kapi za oči. Bila je to važna prekretnica u našem poslovanju, nakon koje smo se u tehnologiji fokusirali na proizvodnju sterilnih kapi, a u terapijskom segmentu, na liječenje osjetila.

Od tada do danas prošlo je cijelo desetljeće, a JGL je s vizijom specijalizacije u oftalmologiji, u međuvremenu lansirao respektabilan portfelj oftalmoloških proizvoda, stalno usavršavajući znanja zaposlenika i tehnoloških inovacija u dijelu razvoja, istraživanja i proizvodnje unutar ove terapijske skupine. Latanox proizvodimo prema najvišim europskim i svjetskim standardima kvalitete, i to ne samo za naše tržište nego i brojna druga na kojima je JGL prisutan, kao i ostala europska tržišta za koja su sklopljeni ugovori o licenci i/ili proizvodnji. Veseli nas plan proizvodnje za 2020. godinu s više od 3,5 milijuna bočica, baš kao i činjenica da više od 290 tisuća pacijenata svakog dana koristi latanoprost proizveden u JGL-u.

Jubilarnih deset godina Latanoxa, našeg latanoprosta koji je jedan od najpropisivanijih antiglaukomskih preparata u svijetu, "zlatni standard" među pripravcima iz skupine analoga prostaglandina koji se koristi za snižavanje povišenog očnog tlaka u bolesnika s očnom hipertenzijom i glaukomom otvorenog kuta, u aktualnom i predstojećem razdoblju prigodno ćemo obilježavati s našim brojnim kupcima i korisnicima. Prve čestitke stigle su iz oftalmološke ordinacije Doma zdravlja Zagrebačke županije, a vjerujemo da će ih biti još.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.