Moksacin 5 mg/ml kapi za oko

Moksacin je prvi moksifloksacin u obliku kapi na tržištu Hrvatske.

Moksacin (moksifloksacin) pripada četvrtoj generaciji flurokinolona koja u usporedbi s trećom generacijom ima bolji učinak prema Gram-pozitivnim i jednako je učinkovita prema Gram-negativnim bakterijama. Moksacin kapi za oko namijenjene su za liječenje purulentnog bakterijskog konjunktivitisa. Dozira se 3x dnevno po jedna kap. Moksacin je formulacija bez konzervansa.

Za potpuni uvid u informacije lijeku, pogledajte odobreni Sažetak opisa svojstava lijeka, kao i odobrenu Uputu o lijeku.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.