Moksacin - novi antibiotik u portfelju receptnih lijekova

Još jedan argument u borbi protiv bakterija.

Portfelj  lijekova na recept proširili smo s još jednim antibiotikom, fluorokinolonom četvrte generacije - moksifloksacinom.

Moksacin 400 mg filmom obložene tablete primjenjuje se za liječenje respiratornih infekcija (akutna egzarcerbacija kroničnog bronhitisa, izvanbolnička pneumonija, sinusitis), upalnih bolesti zdjelice i kompliciranih infekcija kože.

Moksacin će na tržištu biti prisutan u pakiranjima od 5 i 7 tableta, oba pakiranja se nalaze na Listi lijekova HZZO-a, te se propisuju na liječnički recept.

Moksacin 400 mg filmom obložene tablete dolazi u sljedećim pakovanjima:

- filmom obložene tablete 5 x 400 mg

- filmom obložene tablete 7 x 400 mg

Oba pakiranja Moksacina 400 mg se nalaze naDopunskoj listi lijekovasa sljedećom smjernicom za propisivanje: "Druga linija liječenja infekcija respiratornog sustava, po preporuci specijalista."

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.