Napunite ba(k)terije uz Prolife suspenzije!

Akutni proljev česti je zdravstveni problem u ljetnim mjesecima. Najčešći uzroci su trovanje kontaminiranom hranom ili vodom ili prenošenje zaraze s bolesne osobe. Proljevi mogu biti opasni jer osoba gubi puno tekućine i elektrolita pa može doći do dehidracije. Posebno su osjetljiva djeca. 

Prolife – provjereno učinkovit kod proljeva

Kroz proteklih 20 godina mnogo je probiotika došlo na tržište, ali Prolife suspenzije i dalje ostaju prvi izbor kod proljeva, o čemu svjedoče tisuće zadovoljnih korisnika. Brzo i sigurno zaustavlja proljev različitih uzroka.

Superioran oblik suspenzija garantira učinkovitost

Suspenzije su oblik u kojem su dobre bakterije raspršene u maloj količini tekućine. Prolife suspenzije koriste inovativnu tehnologiju punjenja sadržaja ("Dry Fill Process”) u specijalne, patentirane bočice s tri faze koje štite bakterije od vlage i osiguravaju njihovu aktivnost. Jedna bočica sadrži čak 2 milijarde dobrih bakterija!

Praktična primjena i odličan okus

Čep se zakrene do kraja udesno, pri čemu se otvori spremnik u kojem se nalaze djelatne tvari: dobre bakterije i vitamini. Oni se pomiješaju s tekućinom u bočici te su spremni za upotrebu. Prolife suspenzije odličnog su okusa. Obožavaju ga i djeca i odrasli, u bilo kojem trenutku u danu.

Svako pakiranje Prolife suspenzija sadrži 7 bočica po 8 ml s 2,1 milijardom dobrih bakterija, vitaminima B skupine i glukooligosaharidima.

Prevencija je ključ za zdravlje probavnog sustava, a Prolife suspenzije siguran su i provjeren izbor kod proljeva bilo kojeg uzroka. Osigurajte si ljeto bez nepotrebnih briga i neugodnosti i napunite ba(k)terije uz Prolife suspenzije!

Povezani proizvodi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.