Neodol – brzodjelujući tekući oblik ibuprofena

Neodol monodoze su brzodjelujući tekući direkt oblik ibuprofena.

NEODOL 20X100 mg oralna suspenzija u vrećici

NEODOL 20X200 mg oralna suspenzija u vrećici

NEODOL 12X400 mg oralna suspenzija u vrećici

Namijenjene su za kratkotrajno simptomatsko liječenje blage do umjerene boli i/ili  vrućice. Primjenjuju se direktno iz vrećice u usta, a točno odmjerena doza lijeka u vrećici osigurava sigurnu i praktičnu primjenu, bez korištenja šprice/žličice/čašice. Različiti oblici prilagođeni su za djecu već od 1. godine, adolescente i odrasle. Ugodnog su okusa jagode.

Lijek se izdaje bez recepta. Za potpuni uvid u informacije o lijeku pogledajte odobreni sažetak opisa svojstava lijeka, kao i odobrenu  uputu o lijeku koja je dostupna na internetskoj stranici HALMED-a.

Povezani proizvodi

Neodol 100 mg oralna suspenzija u vrećici

Neodol 100 mg oralna suspenzija u vrećici

Neodol monodoze 100 mg su brzodjelujući tekući ibuprofen koji se primjenjuje direktno iz vrećice u usta. Namijenjene su djeci u dobi od 1 do 11 godina (10 kg - 19 kg), za kratkotrajno simptomatsko liječenje boli i/ili vrućice. U jednoj vrećici sadrže točno odmjerenu dozu lijeka, čime je omogućeno sigurno doziranje bez uporabe šprice/žličice/čašice. Ugodnog su okusa jagode. BYE-BYE VRUĆICA I BOL, TU JE NEODOL.

Saznaj više
Neodol 200 mg oralna suspenzija u vrećici

Neodol 200 mg oralna suspenzija u vrećici

Neodol monodoze 200 mg su brzodjelujući tekući ibuprofen koji se primjenjuje direktno iz vrećice u usta. Namijenjene su djeci u dobi od 6 do 11 godina (20 kg - 39 kg), adolescentima i odraslima za kratkotrajno simptomatsko liječenje boli i/ili vrućice. U jednoj vrećici sadrže točno odmjerenu dozu lijeka, čime je omogućeno sigurno doziranje bez uporabe šprice/žličice/čašice. Ugodnog su okusa jagode. BYE-BYE VRUĆICA I BOL, TU JE NEODOL.

Saznaj više
Neodol 400 mg oralna suspenzija u vrećici

Neodol 400 mg oralna suspenzija u vrećici

Neodol monodoze 400 mg su brzodjelujući tekući ibuprofen koji se primjenjuje direktno iz vrećice u usta. Namijenjene su odraslima i adolescentima starijima od 12 godina (≥ 40 kg) za kratkotrajno simptomatsko liječenje boli i/ili vrućice. U jednoj vrećici sadrže točno odmjerenu dozu lijeka, koja se može ponijeti u džepu i primjeniti baš kada zatreba. Ugodnog su okusa jagode. BYE-BYE BOL, TU JE NEODOL.

Saznaj više

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.