Novo! E-ducirajmo se

U suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom pripremili smo za vas bodovanu on-line edukaciju s temama koje svakodnevno susrećemo u radu liječnika opće medicine kao i liječnika drugih specijalnosti.

IZABRANE TEME IZ GASTROENTEROLOGIJE I ALGORITMI LIJEČENJA BOLI

"Liječenje kronične/maligne boli"

Autor: dr.med. Ivan Lerotić KBC "Sestre Milosrdnice"

"Tumačenje laboratorijskih nalaza u gastroenterologiji"

Autor: doc.dr.sc. Goran Hauser, dr.med.KBC "Rijeka"

Tečaj je bodovan od strane povjerenstva Hrvatske liječničke komore s 4 boda za aktivno sudjelovanje i 4 boda za pasivno sudjelovanje u postupku trajne medicinske izobrazbe.

Pozivamo vas da pogledate snimke predavanja, proučite pripremljene pisane materijale, te pristupite rješavanju testa. Uvjet za ostvarivanje bodova je više od 60% točnih odgovora na pripremljenim testovima.

Bodovanoj on-line edukaciji pristupite putem ove poveznice.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.