NOVO! Zykalor u portfelju JGL-a

JGL d.d., kao ovlašteni distributer oralnih oblika lijekova farmaceutske tvrtke Medochemie Ltd., svoj je portfelj lijekova na recept obogatio lijekom iz skupine psiholeptika, antipsihotikom zaštićenog naziva:

ZYKALOR 10 mg tablete

ZYKALOR 15 mg tablete

aripiprazol

Zykalor se nalazi na Osnovnoj listi lijekova HZZO-a.

ATK

NAZIV LIJEKA

PAKIRANJE LIJEKA

Cijena za originalno   pakiranje (kn)*

Cijena za jedinični      oblik (kn)*

 N05AX12

Zykalor 10 mg tablete

30 x 10 mg

116,86

3,90

N05AX12

 Zykalor 15 mg tablete

30 x 15 mg

166,85

5,56

 *cijena bez PDV-a

Zykalor je indiciran: 

  • za liječenje shizofrenije u odraslih i adolescenata u dobi od 15 i više godina
  • za liječenje umjerenih do teških maničnih epizoda u bipolarnom poremećaju tipa I u adolescenata u dobi od 13 godina i starijih, najdulje 12 tjedana
  • za prevenciju nove manične epizode u odraslih osoba s pretežno maničnim epizodama u kojih su prethodne manične epizode odgovorile na liječenje aripiprazolom

Lijek se izdaje na recept. Nositelj odobrenja za stavljanje lijeka u promet: Medochemie Ltd, 1-10 Constantinoupoleos Street, 3011 Limassol, Cipar. Predstavnik nositelja odobrenja za Republiku Hrvatsku: JADRAN-GALENSKI LABORATORIJ d.d., Svilno 20, 51000 Rijeka. Broj odobrenja za stavljanje lijeka u promet: ZYKALOR 10 mg tablete: HR-H-393842689; ZYKALOR 15 mg tablete: HR-H-224993913. Za potpuni uvid u informacije o lijeku pogledajte odobrene sažetke opisa svojstava lijekova kao i odobrene upute o lijeku koje su sastavni dio ovog materijala.   

 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.