Tablete i kreme profesora Baltazara oduševile najmlađe

Kako se rade tablete, kako pune kreme u tube, a kako sprejevi u bočice – demonstrirali su znatiželjnicima svih uzrasta zaposlenici JGL-a na četvrtom izdanju znanstveno-popularne riječke manifestacije "Baltazar na Gradini".

Naše predavačice iz odjela Istraživanja i razvoja i predavači iz odjela Proizvodnje temama su pristupili vrlo inovativno te kompleksne farmaceutske procese publici približili kroz zanimljive demonstracije, "oživljenu", nekadašnju tehnologiju i pokuse.

U JGL-ovom edukativnom kutku najviše su uživali najmlađi koji su po prvi put ove godine imali i uloge demonstratora, a profesor Baltazar uobičajeno je na Trsatsku gradinu donio još pregršt sadržaja među kojima je svatko mogao pronaći nešto za sebe.

Zanimljiva predavanja održali su studenti i profesori Sveučilišta u Rijeci, a mnoge udruge, organizacije i pojedinci na osebujan su način predstavili interaktivne teme koje se bave popularizacijom znanosti.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.